Снимки: СКТМ Варна - 2015“14-годишният талант Йоан Величков спечели открития турнир

...
Снимки: СКТМ Варна - 2015“14-годишният талант Йоан Величков спечели открития турнир
Коментари Харесай

14-годишният Йоан Величков спечели купата на Варна в открития турнир по тенис на маса

Снимки: СКТМ „ Варна - 2015 “

14-годишният гений Йоан Величков завоюва открития шампионат по тенис на маса за купата на Варна, който се организира през уикенда в Collizeone Table Tennis Arena във „ Варна Тауърс “.

Това бе второто издание на шампионата, който породи преди година по случай Деня на морската столица. Сега присъединяване в битката за наградния фонд от 4000 лева взеха 66 от най-хубавите състезатели в страната. Надпреварата бе под егидата на Община Варна и дирекция „ Спорт “, а съвършено с организацията още веднъж се оправи домакинът СКТМ „ Варна - 2015 “.



Срещите, които се организираха на 6 професионални маси в препълнената, само че прохладна зала на клуба, се излъчваха директно в интернет за всички фенове, които не съумяха да участват онлайн.

Йоан Величков акцентира превъзходната си форма, откакто единствено преди месец завоюва два бронзови медала на европейското състезание за кадети в Сърбия. Той се оказа непреодолима бариера за всичките си противници и откакто завоюва своята група, тейнейджърът надигра поредно Пламен Върбанов, Даниел Гайбакян, миналогодишния финалист Петко Габровски, Владимир Петков и на финала се наложи с 4-2 над Даниел Иванов. За триумфа си с изключение на купата на Варна и златния орден Величков получи чек за 1500 лева от наградния фонд, който бе разпределен измежду първите осем.

Финалистът Дани Иванов заслужи 800 лева, полуфиналистите Владимир Иванов и Радослав Котев прибраха по 450 лева, а изгубилите на четвъртфинал Кирил Попов, Петко Габровски, Радослав Камберов и Денислав Денев получиха по 200 лева
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР